Jak zaaranżować salon?

Nieruchomości Kaszuby - domy, mieszkania, działki, domki letniskowe na Kaszubach. Darmowe ogłoszenia drobne typu kupię/sprzedam domek letniskowy, działkę na Kaszubach itp.

Jak zaaranżować salon?

napisał Petrus » N lut 26, 2017 9:37 pm

Chciałem się Was poradzić w jednej sprawie, otóż od pewnego czasu przymierzam się do remontu mieszkania i długi czas nie miałem za bardzo koncepcji w jaki sposób je zaaranżować, byłem jedynie pewny, że nie chcę żadnych nowoczesnych designów. Najbardziej podoba mi się taki styl jednak obawiam się, że może nie wyjść jak na zdjęciach i będzie to wyglądać jak wiejska chata a nie stylowe wnętrze, druga koncepcja, to połączyć nowoczesność z meblami robionymi na stary styl i w związku z tym mam też pytanie - czy znacie jakiś fajny sklep z taki starymi meblami?
Petrus

Re: Jak zaaranżować salon?

napisał vika » Pt sie 17, 2018 8:14 pm

Szukaj na aukcjach internetowych, ja w ten sposób kupiłam meble do salonu. Trzeba było je odświeżyć, pomalować, ale efekt przeszedł oczekiwania. Do takie aranżacji pasuje również lustro w ozdobnej ramie, może przypadnie ci do gustu któraś z tych ornamentowych ram http://www.lustrowramie.pl/kategoria/ornamentowe/
vika